Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Суд звільнив обвинуваченого у вбивстві шахтарів на Донеччині

Димитрівський міський суд звільнив з-під варти обвинуваченого у вбивстві в 2013 році трьох шахтарів у місті Покровськ, - повідомило Громадське.
За словами Лариси Сарган, 27-річному обвинуваченому не продовжили строк тримання під вартою і змінили запобіжний захід на домашній арешт без права на апеляційне оскарження.

«Враховуючи тяжкість скоєних чоловіком злочинів, а також втечу другого фігуранта після виходу під заставу, Прокуратура Донецької області вважає вказане рішення незаконним та неправомірним, яке може призвести до тяжких наслідків», — написала Сарган у Facebook.

У травні 2013 року двоє озброєних чоловіків при спробі вкрасти автомобіль застрелили його власника та ще двох шахтарів. Тоді чоловіки втекли на викраденому авто.

Усі вбиті були робітниками «Шахтоуправління «Покровське».

Одного з вбивць затримали через декілька днів, іншого екстрадували з Російської Федерації, куди він виїхав до родичів одразу після скоєння злочину.

Іншого обвинуваченого у грудні 2015 року Красноармійський міськрайонний суд засудив до найвищої міри покарання — довічного позбавлення волі. Проте, стороною захисту було подано скаргу та у квітні 2016 провадження направлено на новий судовий розгляд у Димитрівський міський суд. Тож 4 серпня його звільнили з-під варти.

Громадське

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ