Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Суспільне та Спорт 1 стали трансляторами домашніх матчів ФК «Рух»

Суспільне Мовлення та спортивний телеканал «Спорт 1» («Поверхность») приєдналися до трансляції футбольної першості України.

Зокрема, як зазначає Mediasat, мовники зобов’язалися показувати всі домашні матчі ФК «Рух» (Львів) у сезоні 2023/2024 років.

Генеральний продюсер суспільно важливого контенту та спеціальних проєктів Суспільного Мовлення, Костянтин Стрюков, підкреслив, що доступ українців до перегляду матчів Прем’єр-Ліги має велике значення. Складні випробування, зокрема пандемія COVID-19 та війна, поставили перед українським футболом немало викликів. Тому важливо, щоб кожен прихильник футболу мав можливість підтримати свою улюблену команду, а спорт взагалі продовжував об’єднувати людей та зміцнювати довіру в суспільстві.

Костянтин Стрюков також заявив, що Суспільне Мовлення завжди відкрите до співпраці з іншими клубами УПЛ. Тож ця ініціатива з трансляцією матчів ФК «Рух» – лише перший крок, і в майбутньому схожа співпраця може бути розширена і на інші команди.

Директор медіацентру ФК «Рух», Богдан Тимовчак, також висловив задоволення з приводу співпраці з Суспільним Мовленням. Він наголосив, що Суспільне має найбільше покриття в Україні, а це означає, що футбольні матчі будуть доступні для перегляду практично у кожній домівці. Така трансляція надає змогу привернути широку аудиторію та залучити нових прихильників команди.

Найближчим часом на платформах Суспільного, на телеканалі «Спорт 1» та на YouTube-каналі UPL.TV можна буде переглянути наступні домашні матчі «Руху»:

6 серпня: Рух — Ворскла.
19 серпня: Рух — Колос.
26 серпня: Рух — Дніпро-1.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ