Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Сутички у Нових Санжарах: суд відправив затриманого під нічний домашній арешт

Октябрський районний суд Полтави застосував до чоловіка, який підозрюється у спробі наїзду на співробітників Нацгвардії під час сутичок у Нових Санжарах, де 20 лютого протестували проти розміщення евакуйованих з Китаю громадян, нічний домашній арешт

Так, суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту з 22:00 до 7:00 на два місяці - по 20 квітня, передає УНН.

Також на підозрюваного покладені обов’язки, зокрема: не залишати місце проживання без дозволу слідчого, прокурора, слідчого судді або суду; утримуватися від спілкування з іншими підозрюваними та свідками у цьому кримінальному провадженні; здати на зберігання до відповідного підрозділу Державної міграційної служби свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право виїзду за кордон.

Як повідомлялося, прокуратура наполягала на застосуванні до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на 60 діб.

Поліція відкрила два кримінальних провадження через заворушення у Нових Санжарах

Нагадаємо, під час заворушень у Нових Санжарах постраждало 9 поліцейських і цивільний.

20 лютого літак із евакуйованими українцями з Уханя приземлився у Харкові. Евакуйованих спеціальним транспортом ДСНС України у супроводі та під охороною поліції доправили на територію медичного центру Національної гвардії України “Нові Санжари” у Полтавської області. Це спричинило спротив місцевих жителів, сталися сутички.

Літак з Уханя: у Нових Санжарах, що на Полтавщині, сутички з правоохоронцями

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ