Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Світоліна і Костюк не пройшли далі на Вімблдоні

Українки Еліна Світоліна та Марта Костюк програли свої матчі другого кола на трав'яному турнірі Великого шолома Вімблдон.

Про це інформує РБК-Україна.

Першою з турніру вилетіла Костюк. Марта в трьох сетах поступилася латвійці Анастасії Севастової. Костюк виграла перший сет 6:1, але потім програла наступні два - 4:6 і 3:6.

Півфіналістка Вімблдону-2019 і третя сіяна на поточному турнірі Світоліна у двох сетах програла польській суперниці Магді Лінетт у двох партіях - 3:6, 4:6. Матч тривав 1 годину і 6 хвилин.

Через поразку на ранній стадії Світоліна втратила 710 очок, які вона набрала на турнірі два роки тому. В онлайн-рейтингу WTA вона поки залишається на 6-му місці, але ця ситуація може змінитися в разі успіхів тенісисток, які знаходяться нижче її в рейтингу. Насамперед, це 7-а в рейтингу ярма Свьонтек з Польщі і 9-я Гарбіньє Мугуруса з Іспанії. Вони пройшли до третього кола турніру.

Марта Костюк, незважаючи на ранній виліт, додала до рейтингу собі 52 очки і за підсумком турніру може опинитися на 64-й позиції в рейтингу, що є найкращим результатом для неї в кар'єрі.

Раніше на Вімблдоні завершили виступи Катерина Козлова і Леся Цуренко. Козлова програла в першому раунді, а Цуренко знялася через травму перед своїм першим матчем в основній сітці, пройшовши три раунди кваліфікації.

Отже, всі українки вилетіли з одиночної сітки Вімблдону. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ