Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Святковий новорічний гала-концерт відбудеться у Львівській філармонії

У п’ятницю, 11 січня, о 19 год. у Львівській філармонії лауреати міжнародних конкурсів і фестивалів квартет «Tenors BEl’CANTO» разом із Молодіжним академічним симфонічним оркестром «INSO-Львів» під орудою польського маестро Войтека Мрозека подарують чудовий різдвяний настрій у святковому новорічному гала-концерті, повідомила прес-служба Львівськї філармонії.

Кожного співака квартету  «Tenors BEl’CANTO» природа наділила голосом, неперевершеним у своїй красі і виразності. Вони використовують дивну, але прекрасну суміш класичної опери і сучасної популярної музики. Їх добре треновані оперні голоси із доповненням лірики різними мовами (французька, іспанська, італійська, польська, англійська і українська) роблять виконання захоплюючим та неповторним. Три тенори (Василь Понайда, Роман Трохимук, Тарас Глова) та баритон (Роман Антонюк) у звучанні зливаються у винятковій гармонії, незважаючи на специфічний тембр голосів.

Інструменталіст, композитор, аранжувальник, диригентВойтек Мрозек належить до числа найвидатніших кларнетистів сучасності.Артист постійно шукає нові засоби виразності, ламаючи традиційний підхід до професії музиканта-інструменталіста і поширюючи межі творчої активності. Уприголомшуючих проектах поєднані ролі багатогранного інструменталіста, композитора, аранжувальника і диригента.Войтек Мрозек концертує у цілому світі (Європа, Азія, Австралія, Південна і Північна і Америка). Вінбере участь у численних міжнародних музичних фестивалях, у телепрограмахта записах на радіо, співпрацює з польськими і зарубіжними філармонійними та іншими оркестрами.

За словами учасників квартету«Tenors BEl’CANTO»: «З Войтеком Мрозеком співпрацюємо від початку заснування квартету (2007). Це суперобдарований музикант, один з найкращих кларнетистів, який на такому ж рівні обдарований, як композитор та диригент. З Молодіжним академічним симфонічним оркестром «INSO-Львів» співпрацюватимемо вперше. В оркестрі панує особлива аура великої творчої атмосфери,  особливе вміння слухати і розуміти один одного. Це буде для нас спільною прем’єрою. Всі твори, якіє у програмі, варті уваги і звучатимуть у нашій інтерпретації. Ми співатимемо від душі, щоб принести людям задоволення, силу та наснагу до життя».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ