Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Син депутатки партії Ляшка роз'їжджав по Києву на краденому джипі з номерами АТО

У Києві патрульна поліція затримала автомобіль Dodge, який перебував у розшуку, за кермом авто знаходився син українського літератора, поета, політика, громадського діяча, лідера Всеукраїнської політичної партії "Братство" Дмитра Корчинського - Данило Корчинський. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила журналіст Лідія Паньків.

На місце затримання прибула дружина Д.Корчинського - Оксана Корчинська, яка є народним депутатом України від Радикальної партії Олега Ляшка .

"Чорний Dodge! Чорні номери ("АТОшні")! За кермом син Дмитра і Оксани Корчинських - Данило! І все б нічого, але... Даний автомобіль знаходиться в розшуку, водій не має на нього жодних документів, а ці номери, згідно даних поліціï (патруль-1051), мали б висіти на Газелі, а остання, можливо, мала б перевозити на Донбасі щось корисне!

На разі, приїхав замкомбата батальйону МВС "Свята Марія", Олексій і разом з дружиною Дмитра Корчинського намагаються пояснити поліцейським, як так вийшло... Мовляв, приходять на батальйон чорні номери мало не в чорних ящиках, і не відає потім ніхто, на якому вони авто опиняться, і чи буде воно у розшуку... Вочевидь, одній св.Маріï це відомо, а відтепер і Новій Поліціï! Амінь!"

P.S: авто вилучають, але після розмови з народною депутаткою Оксаною Корчинською (Радикальна партія) поліція водія відпустила додому", - повідомила Л.Паньків.

 

 

Поліція затримала сина народної депутатки, який роз'їжджав на краденому автомобіліЖурналістка Ліда Паньків: "Чорний...

Posted by ЄвроМайдан – EuroMaydan on 9 жовтня 2015 р.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ