Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Таджик хотів за 300 доларів потрапити до Польщі

Учора, 17 серпня, зафіксували спробу дачі хабара прикордонникам. Грошову винагороду пропонував громадянин Таджикистану у міжнародному автомобільному пункті пропуску «Рава – Руська» у розмірі 300 доларів США з метою отримання інформації щодо можливості потрапити до Республіки Польща в обхід пункту пропуску. Повідомила прес-служба Львівського прикордонного загону.

В діях громадянина Таджикистану вбачаються ознаки адміністративного правопорушення передбачені ч.1 ст.204-1 КУпАП «Спроба незаконного перетину кордону ДКУ» та ст.369 ККУ «Пропозиція щодо надання неправомірної вигоди», по даному факту  було оповіщено працівників Національної поліції. Також судом було прийнято рішення про накладення стягнення у вигляді  штрафу у розмірі 1700 гр, примусового повернення та заборону в’їзду на територію  України терміном на 3 роки.

Керівництво Львівського прикордонного загону звертається до усіх учасників руху не порушувати чинного законодавства України та не намагатися втягнути у протиправну діяльність співробітників Державної прикордонної служби, пропонуючи хабарі за прийняття неправомірних рішень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ