Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Тайсон Ф'юрі погрожує що відмовиться від поєдинку з Кличком

Тайсон Ф'юрі знайшов причину, щоб відмовитися від бою з Кличком, британцю не подобаються рукавички, які вибрав український боксер. Повідомило Гал-інфо з посиланням на СЕГОДНЯ.ua.

Британський суперважковаговик Тайсон Ф'юрі (24-0, 18 КО), якому 28 листопада в Дюссельдорфі буде предстояти поєдинок проти чемпіона світу за кількома версіями в суперважкій вазі Володимира Кличка (63-3, 53 КО), виявився незадоволений рукавичками Paffen, які українець вибрав на бій.

Ф'юрі попросив виробників відправити йому на пробу одну пару під час підготовки і знайшов їх незручними через те, що нібито в них занадто сильно виступає великий палець. Друга пара, яку прислали з Paffen, виявився більш зручною, але, все одно, не задовольнила Ф'юрі повністю.

"Якщо я не отримаю нормальні рукавички на бій, я не буду битися, – заявив Ф'юрі. – Я приїхав до Німеччини, в місто, яке він вибрав, і б'юся в рукавичках, які він вибрав. Я погодився на будь-яку його вимогу, і прошу тільки про одне – щоб мені надали зручну пару рукавичок. Адже це не буде мій останній бій. Після того, як я його нокаутую, я буду проводити ще бої, і мені будуть потрібні мої руки в цілісності. Дайте мені рукавички, які я хочу, або бою не буде. Або давайте битися голими кулаками".

СЕГОДНЯ.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ