Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Тайсона Ф'юрі відправили на канвас рингу

"Цього не було в сценарії". Тайсон Ф'юрі переміг Франсіса Нганну роздільним рішенням суддів у бою з нокдауном.

Як повідомило Суспільне спорт, у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді відбувся поєдинок між чемпіоном WBC у надважкій вазі Тайсоном Ф'юрі та колишнім чемпіоном UFC Франсісом Нганну за правилами боксу. Британець здобув перемогу роздільним рішенням суддів після 10 раундів боксерського бою.

У третьому раунді Ф'юрі пропустив лівий хук у скроню та лише всьоме за кар'єру побував у нокдауні.

Ф'юрі жодного разу не відправив суперника у нокдаун. Втім, у підсумку британець перевершив Нганну за кількістю точних ударів: 71 проти 59. Однак Франсіс був кращим за силовими ударами: 37 проти 32.

Поєдинок тривав усі десять раундів. Ф'юрі здобув перемогу роздільним рішенням суддів: двоє віддали перевагу Тайсону — 96:93, 95:94, один — Нганну (95:94).

Для Ф'юрі це був перший бій з грудня 2022 року, коли він переміг співвітчизника Дерека Чісору та захистив чемпіонський титул WBC. Для Нганну – дебют у боксі. Титул Ф'юрі за версією WBC на кону бою не стояв — суперники боксували лише за символічний пояс "чемпіона Ер-Ріяда".

Поєдинок в Ер-Ріяді відвідав Олександр Усик, який у кінці вересня таки домовився про проведення бою з Ф'юрі. Він має пройти в Саудівській Аравії у кінці року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ