Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Тіло правозахисниці Ноздровської відправили на додаткову експертизу

Слідство відправило на додаткову комплексну експертизу тіло правозахисниці Ірини Ноздровської на прохання її родичів, - Дзеркало тижня.

Про це повідомив керівник прес-служби ГУ Нацполіції у Київській області Микола Жукович.

Він пояснив, що експертиза має з'ясувати низку деталей, зокрема яким предметом були нанесені тілесні ушкодження, більш точний час настання смерті, як довго тіло знаходилося у воді. Також детально буде досліджено склад крові на вміст різних речовин та шлунок покійної правозахисниці.

Нагадаємо, що за попередніми даними експертизи тіла правозахисниці Ірини Ноздровскої, вона померла від численних колото-різаних ран. Також, як повідомив керівник прес-служби Нацполіції Київській області Микола Жукович, за даними експертизи можна виключити версію про зґвалтування.

Раніше правозахисниця Ірина Ноздровська, яка зникла 29 грудня, була знайдена у Київській області мертвою. За фактом умисного вбивства жінки поліція відкрила кримінальне провадження.

Ірина Ноздровська домагалася вироку для вбивці своєї сестри Світлани, загиблої у ДТП у 2015 році. Дівчину збив п'яний водій, племінник голови Вишгородського районного суду Дмитро Россошанський.

Дзеркало тижня

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ