Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Топ 3 універсальних букети, які завжди будуть актуальні

Квіти – це найуніверсальніший подарунок і для жінок, і для чоловіків. Букетом квітів можна висловити любов і повагу, вдячність та підтримку.

Крім того, замовити квіти можна не лише до дня народження, ювілею чи іншого свята, а й просто так, без приводу, заради підняття настрою.

Одні захоплюються унікальністю букета, інші – його розмірами, а треті – палітрою кольорів та декором. Щоб зробити гарантовано вдалий вибір, краще віддати перевагу універсальним квітковим композиціям. Які ж це букети, котрі завжди будуть актуальними? Фахівці компанії Flowers.ua https://flowers.ua, яка вже понад 20 років займається доставкою квітів та подарунків по всьому світу, поділилися з нашими читачами такою корисною інформацією.

Червоні троянди

Червоні троянди - це класика, що не старіє та ніколи не втратить актуальність. Подарувати букет троянд з яскраво-червоними пелюстками - означає висловити свою пристрасть і любов до людини. Найчастіше саме такі композиції чоловіки вручають своїм обраницям.

Білі, персикові та кремові троянди

Білі троянди асоціюються з невинністю та найщирішими почуттями. Найчастіше червоні троянди презентують на початку стосунків, коли в крові вирує пристрасть, а білі, - коли пара вже давно разом. Троянди пастельних відтінків чудово підходять як подарунок чоловікові, так і жінці. Однак варто зазначити, що чоловікам краще не дарувати занадто пишні композиції. Також білі троянди оптимальні для весільних букетів, адже вони роблять акцент на ніжній сукні нареченої.

Тюльпани, хризантеми та кали

Тюльпани та хризантеми визнані одними з найпопулярніших квітів на ряду з трояндами, а кали часто називають чоловічими рослинами, хоча багато жінок вважають їх дуже витонченими та жіночними. Всі ці три сорти квітів можна з успіхом поєднувати між собою. Крім того, з тюльпанами можна оформляти весняні композиції, доповнюючи їх мімозою або нарцисами. А кали можна виграшно відтіняти ліліями чи альстромеріями.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ