Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Торгувався з патрульними: на Львівщині нетверезий водій хотів відкупитися

Сьогодні уночі, близько 1-ї години, патрульні, які несли службу на Дорожній станції поліції у селі Великосілки, що на автодорозі Київ — Чоп, дали вказівку зупинитися водієві автомобіля Dacia Logan. Про це повідомили у пресслужбі Патрульної поліції Львівської області.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

Він її проігнорував, але проїхав небагато, чоловік не впорався з керуванням і з'їхав на узбіччя. У керманича патрульні виявили ознаки алкогольного сп'яніння. Йому запропонували пройти перевірку і він виявив бажання пройти її в медичному закладі.

У лікарні чоловік запропонував патрульним 10 тисяч гривень неправомірної вигоди. Поліцейські попередили водія щодо кримінальної відповідальності. Він пройшов перевірку і результат — 1,89 проміле.

Вийшовши з поліцейськими на вулицю чоловік вирішив далі випробовувати долю і запропонував 15 тисяч, а коли почув відмову, то запропонував 20 тисяч гривень.

Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу. На порушника винесли усі необхідні постанови та склали протокол за ч. 2 ст. 130 (Повторне протягом року керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП.

Тепер чоловікові загрожує кримінальна відповідальність за ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.

Наголошуємо водіям, що сідати за кермо в стані сп'яніння заборонено. Не пропонуйте хабарів — навчіться відповідати за свої вчинки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ