Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Трагічна ДТП: у Львові загинув 11-річний хлопчик

Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото ДСНС
Фото ДСНС
1/2
Як повідомили 22 березня Гал-інфо у пресслужбі ДСНС Львівської області, трагедія трапилась 21 березня, близько 21:05 год. у м. Львові, в районі вул. Зеленої, 251.

21 березня службовий автомобіль оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Львівській області, під керуванням водія 1973 року народження, слідував до місця пожежі з увімкненими маячками та спеціальним звуковим сигналом.

Внаслідок наїзду на аварійний люк, який знаходився на проїжджій частині, виникла трагедія. Кришка люка вилетіла з під авто і поцілила в зустрічний автомобіль. Внаслідок трагедії загинув одинадцятирічний хлопчик, що перебував в салоні автомобіля.

Колектив Головного управління ДСНС України у Львівській області шокований трагічним випадком та висловлює щирі співчуття родині загиблого хлопчика.

Як зазначають у Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА, кришка люку вилетіла із свого місця на смугу зустрічного руху та попала у лобове скло автомобіля "ACURA MDX" під керуванням водія 1985 року народження.

Внаслідок ДТП, пасажир автомобіля «ACURA MDX» 2010 року народження (дитина), який знаходився на передньому пасажирському сидінні, від отриманих травм загинув на місці події.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ