Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Три роки ув'язнення загрожує лікарю, що нашкодив дитині

Завершено досудове розслідування стосовно лікаря акушер-гінеколога однієї із районних лікарень Львівщини. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

В січні 2015 року внаслідок неналежного виконання своїх професійних обов’язків вказаний лікар під час проведення пологів спричинив новонародженій дитині важке гіпоксично-ішемічне ураження центральної нервової системи а також низку інших ускладнень здоров’я.

За процесуального керівництва  Золочівської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду кримінальне провадження відносно лікаря акушер-гінеколога однієї із районних лікарень Львівщини за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 140 КК України (неналежне виконання професійних обов’язків медичним або фармацевтичним працівником, що спричинило тяжкі наслідки для неповнолітнього).

Довідка.

За вчинене медику загрожує до 3 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ