Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Цього ранку Повітряні Сили збили 13 "Шахедів"

14 грудня вночі російські окупаційні війська атакували Україну дронами іранського виробництва "Shahed-136/131", повідомили у Повітряних Силах України. Усього збили 13 "Шахедів".

"Ударні БпЛА летять із напрямку східного узбережжя Азовського моря", — йдеться у повідомленні.

Зранку 14 грудня Росія атакувала Київ та область дронами Shahed-136. Уламки від збитих дронів влучили в адмінбудівлю, ще 4 житлові будинки зазнали незначних ушкоджень. За попередніми даними ДСНС, загиблих і травмованих людей немає.

Як повідомив мер Києва Віталій Кличко, вибухи стались в центрі столиці — у Шевченківському районі.

Згодом у Київській міській військовій адміністрації поінформували, що уламок від збитого дрона пошкодив дві адмінбудівлі. Внаслідок цього люди не постраждали, повідомила Суспільному речниця ДСНС Світлана Водолага.

За інформацією заступника голови Офісу Президента Кирила Тимошенка, через атаку дронів у селі Вишневе Київської області пошкоджено приватний будинок.

Як повідомив голова Київської міської військової адміністрації Сергій Попко, сили протиповітряної оборони та радіоелектронної боротьби знищили 13 дронів-камікадзе. Уламки влучили в адміністративну будівлю, ще незначних ушкоджень зазнали чотири житлові будинки. Постраждалих людей немає.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ