Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Болгарії затримали підозрюваного у причетності до нападу на Гандзюк

Як повідомили у прес-службі Офісу Генпрокурора України, працівники правоохоронних органів Болгарії разом із представниками Офісу Генерального прокурора та Служби безпеки України на території Болгарії затримали Олексія Москаленка (Левіна), який розшукується за підозрою у причетності до нападу на К. Гандзюк.

Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

"Це затримання - яскраве підтвердження того, що повне розслідування справи Катерини Гандзюк і покарання всіх виконавців, організаторів та замовників є вкрай важливим для всіх нас. Це - наш пріоритет. Суспільство чекає від нас результатів і ми цілеспрямовано рухаємось до того, аби поставити в цій справі фінальну крапку", - заявив Голова Служби безпеки України Іван Баканов.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, 25 листопада підозрюваному у вбивстві Гандзюк Мангеру зменшили заставу.

Як повідомлялося, напад на Гандзюк стався 31 липня 2018 року: жінку облили сірчаною кислотою у Херсоні. Гандзюк зазнала хімічних опіків понад 30% тіла. 4 листопада стало відомо про смерть Гандзюк після 3-х місяців лікування.

Нагадаємо, 20 січня співробітники Служби безпеки України у співпраці з Офісом генпрокурора затримали колишнього помічника нардепа за підозрою у керівництві злочинною організацією.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ