Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Бориславі урочисто відкрили міжнародні змагання “Karpatia OPEN”

фото - пресслужба Бориславської міської ради
фото - пресслужба Бориславської міської ради
фото - пресслужба Бориславської міської ради
фото - пресслужба Бориславської міської ради
1/2
Увечері, 27 січня, у Бориславі на гірськолижному курорті “Буковиця” стартували Міжнародні змагання “Karpatia OPEN”. А вже ввечері на центральній площі міста відбулося урочисте відкриття під гаслом “Приймає Борислав”.

Про це інформує пресслужба Бориславської міської ради.

Організаторами змагань є організаційний директор, голова правління Міжнародного Центру “Європейська інтеграція України” Іван Цегенько, спортивний директор змагань, заступник голови Комісії атлетів Національного Олімпійського Комітету України Дмитро Мицак та директор українського етапу змагань, власник гірськолижного комплексу “Буковиця” Віталій Мицак.    

“Радий вітати вас у славетному місті Бориславі, у місті нафтовиків, у місті, в якому все почалося з нафти. Але не однією нафтою славиться Борислав. Адже звідси починаються славні гори Карпати. Вітаю учасників сьогоднішніх змагань. І організатори, і ми старалися, як могли, молилися Богу, щоб він дарував хорошу погоду для проведення змагань. Думаю, нам це вдалося. Надіюся ваше перебування у нашому місті буде приємним, і, звичайно, хочу побажати, щоб змагання обійшлися без травм, перемогли найкращі, а всі інші здобули неоціненний досвід.  Вітаю вас, успіху і до перемоги!”, – привітав з відкриттям міський голова Ігор Яворський. 

Участь у змаганнях беруть учасники з Білорусії, Вірменії, Польщі та звичайно України. Тож сьогодні на площі Борислава лунали Державні Гімни чотирьох країн світу. Україну на схилах Буковиці представляють 10 спортивних організацій з Львівської, Івано-Франківської, Закарпатської, Полтавської областей та міста Києва. На завершення відкриття присутніх привітав гурт “Бориславські батяри”. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ