Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У "Борисполі" іноземцю не вдалося підкупити прикордонників

У
У "Борисполі" іноземцю не вдалося підкупити прикордонників
У
У "Борисполі" іноземцю не вдалося підкупити прикордонників
1/2
Іноземець 1995 року народження надав військовослужбовцю ОКПП "Київ" неправомірну вигоду в розмірі 340 євро та 20 доларів США. Про це повідомили у прес-службі АДПСУ.

Учора ввечері в міжнародному аеропорту ʺБориспільʺ спільною міжвідомчою групою у складі офіцерів УВВБ ʺЦентрʺ Держприкордонслужби України, слідчих відділення поліції в аеропорту ʺБориспільʺ Бориспільського ВП ГУНП в Київській області, під процесуальним керівництвом Бориспільської місцевої прокуратури Київської області, в ході реалізації матеріалів кримінального провадження за ст. 369 ККУ ʺПропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особіʺ затримано в порядку ст. 208 КПК України громадянина Індії.

Іноземець 1995 року народження надав військовослужбовцю ОКПП ʺКиївʺ неправомірну вигоду в розмірі 340 євро та 20 доларів США. Чоловік таким чином намагався вирішити питання щодо пропуску через кордон, адже напередодні   прикордонники не пропустили його в Україну, так як він не зміг підтвердити мети перебування в нашій країні. Охоронці кордону на неправомірні дії не погодилися та повідомили компетентні органи.

Варто зазначити, що з початку року зафіксовано 260 випадків, коли співробітники ДПСУ відмовилися від хабарів. Такі випадки стають все частішими, адже, поряд з охороною державного кордону, викорінення корупції для прикордонного відомства є одним  із пріоритетних завдань.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ