Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У будинку на Львівщині рятувальники виявили тіло жінки

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
1/4
У Червоноградському районі професійні вогнеборці спільно з працівниками місцевої пожежної команди врятували від вогню 3 будівлі. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Львівської області.

29 листопада о 21:23 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в с. Оглядів Червоноградського району в одноповерховому дерев'яному житловому будинку, критому бляхою, розміром 7×12 м.

До місця події виїхали професійні вогнеборці м. Радехів, смт. Лопатин та рятувальники місцевої пожежної команди с. Оглядів.

На момент прибуття пожежників до місця виклику з вікон будинку вибивався густий чорний дим та язики полум’я. Існувала загроза перекидання вогню на поруч розташовані будівлі.

Через сильне задимлення вогнеборцям довелось працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору.

Під час проведення розвідки палаючої будівлі в одній з кімнат рятувальники виявили загиблу жінку. Загиблою виявилась власниця будинку, жінка 1947 року народження.

О 22:45 вогнеборці локалізували пожежу та о 00:17 30 листопада ліквідували.

Внаслідок пожежі вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 30 кв. м та пошкодив стіни на площі 50 кв.м.

Рятувальникам вдалось запобігти швидкому розповсюдженню вогню, врятувати житловий будинок від повного знищення вогнем, а також запобігти перекиданню пожежі на поруч розташовані дві господарські будівлі.

До ліквідації пожежі залучалось 9 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки від ДСНС та 2 чоловік особового складу та 1 одиниця спецтехніки від місцевої пожежної команди с. Оглядів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ