Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Будинку Воїна відбувся XI «Галицький Авангард»

7 грудня відбулась XI зустріч молодіжних громадських організацій та організацій, які працюють з молоддю Львівської області – «Галицький Авангард». Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.
Фото: Львівська ОВА

Її метою є підсумовування року, що завершується, налагодження подальшої співпраці між управлінням молоді та спорту Львівської ОВА і молодіжними організаціями Львівщини.

«Дякую, що робите вже сьогодні величезний внесок в побудову сучасної української держави. Дякую за вашу активність, молодіжним організаціям – за патріотизм, відданість державі та стійкість. Сьогодні ми у Будинку воїна, що на вулиці Тараса «Хаммера» Бобанича, і я дякую захисникам та захисницям, що сьогодні цей будинок називається саме так, а вулиця носить ім’я Героя. Маємо пам’ятати, якою ціною здобувається наша перемога. Дякую, що залишаєтесь в Україні, навчаєтесь та працюєте, виховуєте нове покоління активної молоді. Віримо в перемогу та рухаємось до неї», – зазначив очільник області.

Максим Козицький вручив представникам молодіжної спільноти області подяки – за вагомий внесок у розвиток молодіжної політики на Львівщині, активну громадську діяльність та з нагоди десятої ювілейної зустрічі «Галицький Авангард».

Під час заходу підбили підсумки діяльності за цей рік, зокрема згадали такі проєкти як «Ліга Нескорених», Пласт, курси тактичної медицини, вшанування пам’яті Євгена Коновальця тощо, обмінялись досвідом, окреслили плани на 2024 рік. Також молодь виконувала патріотичні співи та неформально спілкувалась.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ