Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Чернівцях до 10 років тюрми засудили жінку за пропаганду "ДНР"

У Чернівцях суд заочно призначив 10 років позбавлення волі учасниці злочинної терористичної організації "ДНР" Майї Пироговій, - 0371.ua.

Як зазначається у судовому вироку, обвинувачена у 2014 році за власної ініціативою вступила до лав незаконної терористичної організації "Донецька народна республіка".

З травня 2015 року Пирогова, будучи радикально налаштованою особою, підтримуючи злочинні наміри терористичної організації т.зв. "ДНР", займає посаду директора "Департаменту державної інформаційної політики Міністерства інформації ДНР".

Зазначається, що обвинувачена займається журналістською діяльністю на території "ДНР" та створює телепрограми за участю керівників незаконного збройного формування "ДНР".

Шевченківський районний суд визнав її винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого статтею "Створення терористичної групи чи терористичної організації" і призначив їй покарання у вигляді десяти років позбавлення волі, з конфіскацією всього належного їй на праві власності майна, за виключенням житла.

0371.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ