Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Чернівцях на хабарі спіймали керівника перинатального центру

фото з відкритих джерел
фото з відкритих джерел
фото з відкритих джерел
фото з відкритих джерел
фото з відкритих джерел
фото з відкритих джерел
1/3
У вівторок, 6 квітня, у Чернівцях під час надання посадовцю обласної ради неправомірної вигоди у розмірі 12 тисяч доларів правоохоронці затримали генерального директора «Чернівецького обласного перинатального центру» Дмитра Манчуленка.

Про це інформує Уніан.

Повідомляється, що затримання відбулося на Соборній площі.

За даними слідства, генеральний директор медзакладу запропонував службовим особам Чернівецької обласної ради 12 тис доларів США за укладення контракту про безстрокове призначення його на посаду.

Наразі у межах кримінального провадження за ч. 3 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) ККУ затриманому повідомлено про підозру.

Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Додатково

Раніше Дмитро Манчуленко був керівником Чернівецького міського пологового будинку №1, який у 2020 році реорганізували у «Чернівецький обласний перинатальний центр». Манчуленка призначили генеральним директором цієї медустанови.

Нагадаємо, як повідомляло раніше Гал-інфо, у вівторок, 6 квітня, співробітники Національного антикорупційного бюро України здійснили обшук у Окружному адміністративному суді Києва і викрили під час спроби взяти 100 тисяч доларів хабаря двох адвокатів, серед яких - Юрій Зонтов - брат скандального голови ОАСК Павла Вовка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ