Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

У "червоній" зоні карантину дозволили роботу кінотеатрів

В Україні кінотеатрам дозволили працювати у "червоній" зоні карантину. Про це інформує пресслужба ЛОДА.
Фото ілюстративне

Відповідне рішення прийняла Державна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за ініціативи Міністерства культури та інформаційної політики та представників мереж кінотеатрів.

Для цього кінотеатри мають виконувати низку вимог. Зокрема, глядачі повинні бути у масках, приміщення залі повинні добре провітрюватися. Розсадка глядачів має здійснюватися через одне крісло, а загальна кількість глядачів у заді повинна становити не більше, аніж 50%.

Зараз Міністерство культури та інформаційної політики вивчає та аналізує ситуацію щодо подальшої роботи закладів культури в "червоних" зонах. У першу чергу, серед них - театри та музеї.

На засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося 23 жовтня, було оновлено рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Новий розподіл набув чинності з 00:00 години 26 жовтня 2020 р.

«Червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 встановлено у Сокальському районі з обмеженнями, передбаченими пунктом 15  постанови Кабінету Міністрів України  від 22 липня 2020 р. № 641 “Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Сокальський район потрапив до "червоної зони"

До «помаранчевої» зони увійшли: міста Львів, Борислав, Дрогобич, Моршин, Новий Розділ, Самбір, Стрий, Трускавець, Червоноград, Бродівський, Буський, Городоцький, Дрогобицький, Жидічівський, Жовківський, Золочівський, Кам’янка-Бузький, Миколаївський, Мостиський, Перемишлянський, Пустомитівський, Радехівський, Самбірський, Сколівський, Старосамбірський, Стрийський, Турківський, Яворівський райони області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ