Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Червонограді 5 людей госпіталізовано з підозрою на отруєння грибами

6 січня близько 23:30 в Червоноградську центральну міську лікарню з попереднім діагнозом «отруєння грибами» госпіталізовано 5 осіб: 1953-го, 1970-го, 1972-го, 1980-го та 1993 років народження. Стан чотирьох госпіталізованих середньої важкості, однієї людини - важкий. Повідомлення ГУ ДСНС у Львівській області.

Причини та обставини інциденту встановлюються.

Водночас з цього приводу ВЗГ ГУМВС України у Львівській області повідомив: "6 січня, в Червоноградський міський відділ міліції поступило повідомлення від медсестри приймального відділення Червоноградської центральної міської лікарні, яка повідомила, що до них за медичною допомогою звернулись п’ятеро осіб з ознаками харчового отруєння.

Встановлено, що потерпілі вживали страви домашнього приготування на святковій вечері.

Фахівці районної СЕС в осередку захворювання здійснюють комплекс санітарно-гігієнічних та протиепідемічних заходів. Проводяться необхідні експертизи.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 КК України (Умисне легке тілесне ушкодження). Дане правопорушення карається штрафом або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ