Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Червонограді п’яний чоловік побив фельдшера, який приїхав на виклик

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, у Червоноградський відділ поліції 11 лютого о 22.20 за допомогою звернулися медики ʺшвидкоїʺ. Вони повідомили, що пацієнт до якого прибули на виклик, перебуває у стані алкогольного сп’яніння, поводиться неадекватно та заподіяв фельдшеру тілесні ушкодження.
Фото ілюстративне

Екіпаж групи реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група негайно прибули за вказаною адресою. Поліцейські припинили правопорушення та затримали 45-річного місцевого жителя, який заподіяв тілесні ушкодження 37-річній мешканці Червонограда. Фельдшерку госпіталізовано з діагнозом ʺзабійні рани обличчя, закрита черепно-мозкова травма та струс головного мозкуʺ.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи терміном до двохсот годин, або до одного року виправних робіт. 

Проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, зловмисниця, котра вчиняла насильство щодо своєї матері, напала на співробітницю мобільної групи протидії домашньому насильству та нанесла їй тілесні ушкодження.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ