Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Червонограді затримали 23-річного "закладчика"

Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області
1/3
У Червонограді поліцейські затримали розповсюджувача «метадону». Про це повідомили у Поліції Львівської області.

Встановлено, що зловмисник розповсюджував наркотичні речовини шляхом здійснення «закладок» на території райцентру. За скоєне йому загрожує покарання – позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Жителя міста Червоноград віком 23 роки викрили оперативники кримінальної поліції спільно з слідчими Червоноградського районного відділу поліції.

Правоохоронці виявили місця «закладок», а також під час санкціонованого обшуку виявили та вилучили у зловмисника згортки, пакунки та банку з речовиною, схожою на наркотичний засіб «метадон», готові «закладки» з тією ж речовиною, електронні ваги, засоби для фасування та інші речові докази причетності до протиправної діяльності.

Усе вилучене було скеровано на експертне дослідження у Львівський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Червоноградської окружної прокуратури, повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ