Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Червонограді затримали підозрюваного у вимаганні коштів у підприємця

До поліції звернувся один з підприємців Червонограда, який повідомив, що місцевий мешканець вимагає у нього 28 тисяч гривень.
фото - пресслужба Нацполіції

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

У розкритті злочину брали участь співробітники усіх служб Червоноградського районного відділу поліції, а також оперативники управління карного розшуку поліції Львівщини. Як встановили правоохоронці, зловмисник, 40-річний місцевий мешканець, якого раніше судили, неодноразово вимагав кошти у підприємця, а також погрожував йому зброєю, знищенням майна, фізичною розправою йому та його вагітній дружині. 

17 листопада поліцейські за силової підтримки спецпризначенців поліції Львівщини затримали зловмисника  під час одержання ним коштів розміром 28 тисяч гривень. У  нього виявили та вилучили предмет, схожий на пістолет.

Окрім того, під час обшуків за місцем його проживання поліцейські виявили та вилучили боєприпаси.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Слідчі Червоноградського районного відділу поліції, за процесуального керівництва Червоноградської окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 189 (Вимагання) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі терміном від трьох до семи років. 

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ