Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У довірливої студентки "кавалер" поцупив сумочку

У Львові зловмисник, скориставшись довірою студентки, заволодів її сумкою. Поліцейські встановили особу чоловіка та його причетність ще до п’яти злочинів. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

В Галицький відділ поліції надійшла заява від 20-річної львів’янки, яка стала жертвою шахрайства. Студентка повідомила, що під час перебування в одному із кафе за її столик підсів незнайомець. Побачивши, що дівчина не в гуморі, він спробував її розрадити.

За якийсь час потерпіла відлучилась на кілька хвилин, а коли повернулась назад, то чоловіка вже не було. Разом із ним зникла і її сумочка, в якій знаходились особисті документи, мобільний телефон, банківські картки та грошові кошти. Загальна сума заподіяних збитків склала 21 517 гривень.

Як з’ясували поліцейські, до вчинення злочину причетний 34-річний місцевий мешканець.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Статтею передбачене покарання включно до трьох років обмеження волі.

Правоохоронці встановили, що зловмисник причетний ще до кількох кримінальних правопорушень. Загалом зараз триває розслідування по шести епізодах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ