Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Дрогобичі чоловіки імітували викрадення людини заради розваги

Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
1/3
На Львівщині імітували викрадення людини - поліцейські проводять розслідування. Про це повідомили 3 грудня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.

Як пояснили чоловіки, вони імітували викрадення людини заради розваги.

Сьогодні, 3 грудня, о 8.20 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від 67-річної мешканки міста Дрогобич про те, що на вулиці Шевченка у райцентрі невідомий чоловік, застосувавши насильство, помістив перехожого у багажник легкового автомобіля сірого кольору та поїхав у невідомому керунку.

На території Львівської області було введено комплекс оперативно-розшукових заходів «Перехоплення». До розшуку автомобіля, звільнення людини та затримання зловмисників були задіяні співробітники усіх служб Дрогобицького відділу поліції, територіальних підрозділів поліції сусідніх районів, оперативники карного розшуку, а також співробітники інших підрозділів поліції Львівщини та патрульні поліцейські.

Як встановили правоохоронці, зловмисники користуються автомобілем «БМВ» - його оперативно розшукали та зупинили в одному з сіл Пустомитівського району. В салоні легковика перебували троє чоловіків, один з яких – той самий, якого було поміщено у багажне відділення. Усі - мешканці Дрогобича, двоє 18-річних та один віком 25 років. Правоохоронцям вони пояснили, що імітували викрадення людини заради розваги.

За фактом дізнавачі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Дрогобицької місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - штраф від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.

Проводиться досудове розслідування.

Жінці, котра стала очевидицею події та зателефонувала у поліцію, лікарі надали медичну допомогу, оскільки від отриманого стресу у неї погіршилося самопочуття.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ