Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Дрогобичі під час конфлікту чоловік вдарив ножем у живіт жінку

У Дрогобичі поліцейські затримали зловмисника, причетного до ножового поранення жінки. Про це повідомили 31 грудня Гал-інфо у відділі комунікації Львівської області.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

30 грудня у Дрогобицький відділ поліції надійшло повідомлення про жінку, госпіталізовану в одну з лікарень міста з ножовим пораненням живота. На місце події виїхали екіпаж сектору реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та співробітники інших служб територіального підрозділу поліції.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці встановили, що тілесних ушкоджень потерпілій, 44-річній мешканці Дрогобича завдав 40-річний зловмисник, також житель райцентру. Між чоловіком та жінкою виник конфлікт, під час якого зловмисник завдав потерпілій удару ножем в область живота.

За фактом слідчі Дрогобицького відділу поліції, за процесуального керівництва Дрогобицької місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ