Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Дрогобичі відбувся турнір з міні-футболу серед вболівальників

24 червня у Дрогобичі з ініціативи Андрія Коханчика та його однодумців за сприянням ГО «Національний Орієнтир» (голова Ігор Бараняк) дрогобицького відділення Асоціації футзалу Львівщини (голова Микола Лук’янченко) відбувся турнір з міні-футболу серед вболівальників.

У турнірі взяли участь команди Дрогобича, Львова, Стрия, Самбора і Червонограда. На жаль, через певні причини не приїхали команди Золочева, Києва та Чернігова.

У фінальному матчі зустрілись команди «GLF» (Дрогобич) та  «Онтур» (Львів), які зустрічались між собою у груповому етапі, де перемогу святкували львів’яни. Суперники, добре знаючи один одного, почали гру дуже акуратно.  Першими відзначились онтурівці, але згодом раділи GLF – 1:1. Створивши ще декілька моментів, команди так і розійшлись миром. У серії пенальті фортуна посміхнулася дрогобиччанам – 2:0.  

Усі команди- учасниці були нагороджені пам’ятними дипломами, а призери -кубками і медалями. По завершенню турніру організатори подякували командам за видовищну гру, а арбітрам - за кваліфіковане суддівство, а організаторам – за надання можливості позмагатись на спортивному майданчику.

В ході турніру було проведене дослідження адаптаційних можливостей організму футболістів та учасників турніру. Його проводили доцент кафедри здоров’я людини та фізичної реабілітації ДДПУ Ніна Грибок та доцент кафедри спортивних дисциплін і туризму ДДПУ Роман  Проць. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ