Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Дрогобичі, водій рухаючись заднім ходом, наїхав на дитину. Відео 18+

У Дрогобичі водій авто, рухаючись заднім ходом, наїхав на дитину – 4-річна дівчинка в лікарні. Про це Гал-інфо повідомили в прес-службі поліції Львівської області.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

Правоохоронці закликають усіх водіїв: керуючи транспортними засобами, завжди будьте уважними та обережними. Не відволікайтесь на сторонні речі, адже це може стати причиною дорожньо-транспортної пригоди. Рухаючись заднім ходом, завжди контролюйте ситуацію у дзеркалах заднього виду, навіть якщо ваш автомобіль обладнаний відеокамерами.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 6 серпня о 18.20 на вулиці Стрийській у місті Дрогобич. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Фольксваген Гольф», 19-річний житель міста Самбір, рухаючись заднім ходом, скоїв наїзд на чотирирічну дівчинку, місцеву мешканку, яка каталася на самокаті. З тілесними ушкодженнями дитину госпіталізовано.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

До уваги батьків – уважно стежте за своїми дітьми, особливо малолітніми. Не залишайте їх без нагляду, навіть на короткий час, особливо переходячи дорогу, на автомобільних стоянках та в інших місцях, де є небезпека наїзду авто.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ