Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У ДТП на Львівщині постраждала 57-річна жінка

Дорожньо-транспортна пригода сталася 1 вересня, о 18.00, на автодорозі західний об’їзд міста Львова. Про це повідомили 2 вересня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля "Citroen Jumpy", 43-річний мешканець міста Яворів, здійснив зіткнення з автомобілем "Mercedes-Benz" під керуванням 23-річного жителя Івано-Франківської області.

Внаслідок ДТП пасажирка "Мерседеса", 57-річна жителька Івано-Франківської області, отримала тілесні ушкодження та була доставлена в медичний заклад.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Поліцейські вкотре закликають водіїв: неухильно дотримуйтеся вимог Правил дорожнього руху, не перевищуйте дозволеної швидкості, не здійснюйте ризикованих маневрів. Бережіть життя та здоров’я – своє та інших учасників дорожнього руху.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ