Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У ФК «Львів» новий головний тренер – Олександр Рябоконь

У середу, 23 червня, футбольна оманда «Львова» вийшла з відпустки. В офісі клубу президент ФК «Львів» Юрій Кіндзерський представив новий тренерський штаб команди. Головним тренером львів’ян став відомий в Україні фахівець Олександр Рябоконь. Про це повідомив сайт ФК «Львів».

Останнім місцем роботи Олександра Рябоконя була чернігівська «Десна». Свого часу фахівець очолював «Борисфен» з Борисполя (вивів у вищу лігу і закріпив там цей колектив), київську «Оболонь» та мінське «Динамо». Допомагатимуть Олександру Рябоконю такі тренери, як Олександр Приходько, Степан Матвіїв та Юрій Овчаров (тренуватиме воротарів).

Футболісти і тренери перші кілька днів займатимуться у Львові, перше тренування під керівництвом нового наставника відбулося того ж таки 23 червня. А згодом львів’яни вирушать на тренувальний збір до Трускавця, де перебуватимуть з 26 червня до 1 липня.

Під час цього періоду заплановано провести товариський спаринг-матч з молдовською командою «ЦСКА-Рапід» (29 червня). Ця гра пройде у Дрогобичі або Доброгостові. Крім того, на завершення трускавецького навчально-тренувального збору є домовленість про спаринг-поєдинок з київським «Арсеналом» – орієнтовно 2 липня.

Після цього «Львів» проведе другий тренувальний збір у Криму. Він розпочнеться 6 липня і триватиме безпосередньо до початку нового сезону (залежно від календаря ігор).

Президент Футбольного клубу «Львів» поставив завдання перед командою – вийти до Прем’єр-ліги українського футболу та якомога вдаліше виступити у розіграші Кубка України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ