Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Франківську відкрили фотовиставку "Нескорений Майдан: 2014-2022"

В Івано-Франківську, в Музеї Небесної сотні, відкрили фотовиставку "Нескорений Майдан: 2014–2022". В експозиції – сотня світлин Олександра Тимошенка, зроблених на Майдані у найдраматичніші моменти протистояння.
фото - Укрінформ

Про це повідомляє Укрінформ.

"Ця експозиція передає хронологію подій на Майдані. Тобто, наскільки він був різнобічним, різноплановим, багатогранним і не схожим на інші події. Унікальність автора в тому, що він глобально і об’єктивно намагається показати різні ситуації на Майдані", - зазначає директор Музею Небесної сотні, художник Роман Бончук.

Відомо, що фотовиставка Олександра Тимошенка "Нескорений Майдан: 2014–2022" триватиме в Івано-Франківську до 15 травня. Автор не зміг приїхати на відкриття у зв'язку із хворобою.

Олександр Тимошенко – журналіст, фотограф. Був на Майдані у найдраматичніші моменти протистоянь. 18 лютого отримав тілесні ушкодження на вулиці Інститутській. Вісім років бере участь у судових засіданнях у справах Майдану як потерпілий, один із тих журналістів, що висвітлюють весь перебіг розслідування злочинів, скоєних проти учасників Революції Гідності.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ