Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У грудні львівські поліцейські затримали шістьох наркозакладчиків

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, у Львові від початку грудня поліцейські спільно з небайдужими громадянами затримали шістьох наркозакладчиків.
У грудні львівські поліцейські затримали шістьох наркозакладчиків

Працівники управління протидії наркозлочинності поліції Львівщини 17 грудня близько десятої вечора на вулиці Лижвярській у Львові виявили та вилучили у 19-річного мешканця міста Дрогобич поліетиленовий пакет із вмістом порошкоподібної речовини, зовні схожої на психотропну речовину ʺамфетамінʺ, а також 28 пакетів з вмістом речовини рослинного походження, зовні схожої на наркотичний засіб ʺканабісʺ.

Попередньо правоохоронці встановили, що наркозасоби юнак мав намір збути через мережу Інтернет.

За цим фактом слідчі Галицького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років позбавлення волі.

ʺМи робимо усе можливе, щоб подібних злочинів на Львівщині було якомога менше. Завдяки спільним зусиллям оперативників, патрульних поліцейських та небайдужих громадян лише у грудні ми затримали шістьох закладчиківʺ, – зазначив заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Тарас Сабанюк. 

Виявлені речовини поліцейські скерували на експертне дослідження. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, власник столичного кальян-бару ʺпригощавʺ відвідувачів кокаїном.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ