Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Харківській області через відмову випити вбили військового

Прокуратура затвердила обвинувачення чоловіку, що забив до смерті військового через відмову випити. Про це повідомила прес-служба прокуратури Харківської області.

Чугуївська місцева прокуратура направила до Чугуївського міського суду обвинувальний акт стосовно 33–річного чоловіка за  ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

Як розповів заступник керівника місцевої прокуратури Євген Довжич, подія трапилася наприкінці березня.  Обвинувачуваний зустрів у місцевому кафе 53-річного військовослужбовця. (чоловік на цей момент був не на службі, одягнений у цивільне). Зловмисник кілька разів запропонував новому знайомому випити разом, але той відмовився.

Така «зухвалість» обурила нетверезого злочинця і він вирішив «провчити» «кривдника» кулаками. Він кілька разів ударив військового в обличчя, від чого чоловік втратив свідомість. Навіть після цього він продовжував добивати непритомну жертву ногами.
Від отриманих травм потерпілий помер в лікарні наступного дня.
 
Наразі на вимогу прокуратури обвинувачуваний перебуває під вартою. Відповідно до санкції статті йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ