Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У Харкові окупанти обстріляли гуртожиток і трансформаторну підстанцію

Упродовж минулої доби російські окупанти здійснювали обстріли та повітряні бомбардування різних об’єктів житлових кварталів Харкова та сільських населених пунктів області.
фото - пресслужба ДСНС

Про це інформує пресслужба ДСНС.

Так, вночі внаслідок чергового обстрілу, ворожі ракети влучили у трансформаторну підстанцію ХФТІ та 5-поверховий гуртожиток на вул. Вальтера, що у П'ятихатках Київського району міста Харкова. До місця події о 20:35 виїхало 8 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 40 чоловік особового складу ДСНС. Пожежу на підстанції, де горіло мастило ліквідовано о 21:46. Безпосередньо у гуртожитку горіло 6 кімнат на 5-му поверсі. Площа пожежі складала близько 100 кв. м. О 23:55 пожежу було ліквідовано. Жертв та постраждалих немає.

Загалом за добу рятувальники здійснили понад 30 виїздів для ліквідації пожеж, а також розбирання завалів зруйнованих будівель. Всього було залучено понад 40 одиниць пожежно-рятувальної техніки та близько 200 чоловік особового складу ДСНС.

У місті рятувальники Харківського, Полтавського та Дніпропетровського гарнізонів ДСНС, Національного університету цивільного захисту України, Міжрегіонального центру гуманітарного розмінування та швидкого реагування, а також волонтери та комунальники працювали над розчищенням завалів зруйнованих житлових будинків та адміністративних будівель.

Піротехнічні підрозділи ДСНС також продовжували працювати, знешкоджуючи артилерійські боєприпаси, що не розірвались. Було відпрацьовано близько 60 адрес, де знаходились спрацьовані та не розірвані вибухонебезпечні предмети.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ