Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Харкові правоохоронці затримали злочинну групу, яка викрадала та катувала людей

Сьогодні, 26 травня, у Харкові правоохоронці затримали організовану злочинну групу, яка викрадала та катувала людей. Загалом на злочинному «рахунку» затриманих – близько 10 потерпілих. Про це повідомив Сергій Князєв, глава Нацполіції, передає прес-служба поліції.
Нацполіція
Нацполіція
1/1

У ході спільної спецоперації працівники поліції і СБУ при підтримці бійців спецпідрозділу КОРД затримали організовану злочинну групу.

"Затримали 2 замовників і 5 виконавців, що викрадали, катували людей. На їх рахунку з 10 потерпілих. Один з них загинув від больового шоку", – повідомив Сергій Князєв.

Нацполіція
Нацполіція
Нацполіція
Нацполіція
1/2

До складу злочинного угруповання входили п’ятеро мешканців Харківської та Київської області віком від 30 до 60 років. При здійсненні протиправних дій зловмисники використовували посвідчення, зовні схожі на посвідчення правоохоронців. Крім того, затримано двох замовників цих протиправних діянь.

Під час обшуків виявлена та вилучена вогнепальна зброя, боєприпаси, боргові записки, документи на майно та підприємства, яким зловмисники заволоділи протиправним шляхом.

Нацполіція
Нацполіція
1/1

Слідчими вже відкриті кримінальні провадження за кількома статтями Кримінального кодексу України. Зокрема, йдеться про вчинення злочинів, передбачених ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч. 2 ст. 189 (вимагання).

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ