Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У Харкові зруйновано майже тисячу цивільних об’єктів, - Нацполіція

Внаслідок ворожих обстрілів у Харкові зруйновано майже тисячу цивільних об’єктів.
фото - пресслужба ДСНС

Про це інформує пресслужба Нацполіції.

Повідомляється, що більша частина знищеного житлового фонду міста - це житлові будинки харків’ян. 

Пріоритетом для поліції залишається щоденна адресна гуманітарна допомога мешканцям міста та районних громад, соціальний захист населення, розв'язання нагальних проблем та кризових питань, пов’язаних з вимушеною евакуацією. Поліція супроводжує гуманітарні вантажі, транспортні засоби під час евакуаційних заходів, слідкує за правопорядком на залізничному вокзалі. Триває безжальна боротьба з мародерами, крадіями, шахраями, зрадниками та диверсантами. 

Наразі  затримано 69 осіб, підозрюваних у вбивствах, пограбуваннях, розбоях, майнових злочинах. Кожного дня десятки патрулів відпрацьовують вулиці міста, групи швидкого реагування територіальних підрозділів поліції виїжджають на виклики громадян.  

Через інтенсивні ворожі обстріли у місті спостерігається значна кількість вибухонебезпечних предметів. Поліція нагадує, що самостійно переміщати чи торкатися залишків ракет та нерозірваних боєприпасів категорично заборонено. У разі їх виявлення необхідно відразу звертатися до поліції за номером 102 або до рятувальників за телефоном 101.

Також поліція рекомендує населенню більш уважно придивлятися до незнайомих осіб, які з’являються в ваших житлових кварталах. Якщо вони безпричинно обстежують підвали та горища  будівель, перевіряють наявність мешканців будинку у квартирах, поводять себе та виглядають підозріло, просимо негайно звертатися до поліції або залишати інформацію в чат-боті.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ