Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У кабінеті глави Ужгородського суду виявили "прослушку"

В Ужгороді поліція виявила у кабінеті голови міськрайонного суду Віктора Данка прослуховуючий пристрій, який встановили невідомі, - повідомила прес-служба Ужгородського міськрайонного суду.

"В неробочий час, приблизно опівночі, двоє осіб в масках, зайшли до приміщення установи. По ходу слідування невідомих осіб до кабінету очільника суду, останні закривали камери відеоспостереження спеціальним механізмом. Припускаємо, що проникнення осіб відбулося за попередньою змовою з Нацгвардійцями, на яких покладено обов’язок цілодобової охорони суду", - йдеться у повідомленні.

Слідів злому не виявлено.

Одразу після встановлення факту перебування сторонніх осіб в будівлі, очільник суду Віктор Данко звернувся до правоохоронців. Слідчо-оперативна група виявила в робочому кабінеті Віктора Данка технічний пристрій негласного отримання інформації  - «прослушку». Останній був вмонтований в розетку.

В кабінеті Віктора Данка знаходяться матеріали судових справ, в тому числі й тих, що містять таємну інформацію та приватні дані учасників справи. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ