Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Кіровограді 79-річну жінку на смерть забили табуретом

У Кіровограді 79-річну жінку родичка на смерть забила табуретом. Про це Гал-інфо повідомили у ВК ГУНП у Кіровоградській області.

На лінію «102» надійшло повідомлення від кіровоградки про те, що за місцем мешкання вона виявила родичку з численними тілесними ушкодженнями.

За вказаною адресою терміново виїхала слідчо-оперативна група. Оглянувши помешкання, правоохоронці виявили тіло 79-річної жінки. У кімнаті та зокрема на килимі лишилися плями крові.

«До приїзду поліцейських жінка намагалася приховати сліди кримінального правопорушення й вимила підлогу, ряднину та знаряддя злочину – табуретку. Зловмисницю затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про оголошення їй підозри та обрання міри запобіжного заходу», - повідомляють у поліції.

За висновками судово-медичної експертизи, смерть потерпілої настала внаслідок травми голови та крововиливу.

Правоохоронці опитали сусідів кіровоградок і з’ясували, що між родичками, які мешкали разом, раніше неодноразово виникали побутові сварки та навіть бійки.

Під час чергової сутички, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, молодша жінка схопила табуретку і завдала нею численні удари старшій в область голови та декілька ударів ногами й руками по тілу. Від побоїв потерпіла померла на місці пригоди.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ