Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Кіровоградській області заарештували чоловіка за побиття дільничного до смерті

Суд заарештував чоловіка за побиття дільничного поліції до смерті у Київській області. Про це повідомила прес-служба прокуратури Київської області, передає УНН.

"Учора, 10 квітня, за клопотанням Ірпінського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці без можливості внесення застави, чоловіку який позбавив життя працівника поліції", - йдеться в повідомленні.

За даними слідства, 24 березня поточного року в розважальному закладі у селі Демидів під час конфлікту підозрюваний завдав удар рукою по голові дільничного. Той отримав тяжкі тілесні ушкодження, від яких помер у кареті швидкої медичної допомоги.

Після вчинення злочину підозрюваний переховувався від органу досудового розслідування, перебував у розшуку. А 9 квітня був затриманий працівниками поліції у Кіровоградській області, зазначили у прокуратурі.

За процесуального керівництва Ірпінського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури зловмиснику повідомили про підозру за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України. За скоєне йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ