Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У команді Ф'юрі оголосили про домовленість з Кличком з приводу дати реваншу

Дядько і тренер чемпіона світу за версією WBA, WBO, IBO у суперважкій вазі Тайсона Ф'юрі Пітер Ф'юрі заявив, що всі проблеми з організацією реваншу проти Володимира Кличка вирішені, - НВ.

У своєму Твіттері британець написав, що була виконана величезна робота на шляху до консенсусу, однак тепер з упевненістю можна сказати, що бій відбудеться 29 жовтня в Манчестері.

"Здається, ми нарешті готові оголосити про бій Ф'юрі vs. Кличко. Очікуйте дуже скоро анонс. Багато лайна, але, сподіваюся, все зроблено. Манчестер Арена заброньована на 29 жовтня. Бійці готові, юристи і промоутери готові. Поїхали", - написав Пітер Ф'юрі.

Проте вже сьогодні, 5 вересня, команда Ф'юрі скасувала анонсовану прес-конференцію за поки що незрозумілих причин. Нова дата спілкування з пресою команди британця невідома.

Нагадаємо, в середині серпня Володимир Кличко заявив, що подасть у суд на Тайсона Ф'юрі за спроби змінити підписаний контракт на проведення бою між боксерами.

Нагадаємо, в листопаді 2015 року Кличко програв чемпіонський бій британцю Ф'юрі. Пізніше Володимир Кличко заявив, що проведе матч-реванш 9 липня. Однак наприкінці червня стало відомо, що британський боксер отримав травму і бій переноситься на 29 жовтня.

НВ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ