Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У кожній бойовій бригаді прикордонників творять підрозділи РУБАК

У кожній бойовій бригаді прикордонників планують створити підрозділ розвідувально-ударних безпілотних авіаційних комплексів (РУБАК). Перший такий підрозділ організували у бригаді «Помста».

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» розповів речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко.

«Ми і зараз використовуємо різні типи безпілотних літальних апаратів, як розвідувального, так і ударного характеру, вони знаходяться у кожному з підрозділів, чи бойових бригад. Створенням комендатури швидкого реагування РУБАК ми передусім посилюємо бойові підрозділи, які виконують завдання як на лінії фронту, так і на обороні кордону з державою-агресором», - розповів Андрій Демченко.

Він відзначив, що така комендатура формується і невдовзі почне виконувати свої завдання у складі нашої бригади «Поста», яка зараз виконує завдання на різних напрямках - Куп’янському, Бахмутському, Сіверському.

«У подальшому такі підрозділи почнуть формуватися в інших бойових бригадах, таких як «Сталевий кордон», «Гарт», а також швидше за все це пошириться на прикордонні загони, які обороняють кордон з країною-агресором», - розповів речник ДПСУ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ