Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Києві через ревнощі кримчанин побив жінку до смерті

У Києві через ревнощі чоловік, уродженець АР Крим, побив 34-річну жінку до смерті. Столичні правоохоронці впродовж доби затримали зловмисника, він перебуває під вартою. Про це інформує Відділ комунікації ГУ НП в місті Києві.

Близько опівдні до столичної поліції надійшло повідомлення про вбивство у Шевченківському районі Києва. У квартирі правоохоронці виявили оголене тіло жінки із чисельними забійними ранами та гематомами.

Власник помешкання розповів працівникам поліції, що напередодні до нього зателефонував знайомий та попросив дати прихисток на ніч одній жінці. Як і домовилися, незнайомка залишилися переночувати, а вранці до квартири прийшов невідомий чоловік, забіг у кімнату, де спала гостя, і почав її бити. Господар квартири, почувши крики про допомогу, знайшов закривавлену жінку на підлозі, а її кривдника  у помешканні вже не було.

Зібравши всі покази свідків та прикмети підозрюваного, оперативники почали його пошуки. Не минуло й доби, як зловмисника впіймали. Ним виявився раніше неодноразово судимий за майнові злочини 31-річний уродженець  АР Крим.

У скоєному чоловік зізнався та пояснив, що із загиблою мешкав останні три роки у Києві, приревнував її до іншого та не зміг стримати свого гніву.

Затриманий перебуває під арештом. За вбивство йому загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ