Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Києві горіла лікарня, евакуювали 13 пацієнтів

Під час ліквідації пожежі в одній із клінічних лікарень столиці евакуйовано 13 пацієнтів. Про це інформує Головне управління ДСНС України у м.Києві.

30 березня, о 20:39 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу в одній із Київських клінічних лікарень на б-рі Шевченка, 17, що у Шевченківському районі столиці.

До місця виклику негайно було направлено рятувальників із найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. Як виявилося, загоряння сталося в електрощитовій на 1-поверсі 4-поверхової лікарні. Відразу ж вогнеборці приступили до евакуації людей та гасіння пожежі.

Завдяки оперативним та злагодженим діям рятувальників, вже о 21:05 пожежу вдалося локалізувати на площі 10 кв. м та запобігти розповсюдженню полум'я на більшу площу, а о 21:17 - ліквідувати.

Під час гасіння пожежі вогнеборці вивели на безпечну відстань 13 пацієнтів, яких було переведено в сусідній корпус. Майже відразу після ліквідації займання, електропостачання в лікарні було відновлено.

На місці події було задіяно 6 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 25 чоловік особового складу підрозділів Головного управління.

Жертв та постраждалих немає.

Причина виникнення пожежі встановлюється.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ