Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Києві контрактник, що повернувся з АТО, вбив людину на зупинці автобуса

1/2
У Києві біля станції метро "Чернігівська" молодший лейтенант, контрактник військової частини з дислокацією у м. Біла Церква вбив людину на зупинці громадського транспорту.

У Києві біля станції метро "Чернігівська" молодший лейтенант, контрактник військової частини з дислокацією у м. Біла Церква вбив людину на зупинці громадського транспорту.

За даними патрульної поліції, НП сталася вдень 10 лютого.

"Медики, які прибули на місце інциденту, констатували смерть пораненого. Невідомий, який скоїв злочин, після скоєного попрямував у  напрямку метро. Патрульні помітили громадянина, схожого за прикметами, на вул.Мурманській, де він зайшов в один з будинків. Під час проведення поверхневої перевірки той розповів, що має при собі ножа, і зізнався, що скоїв напад на чоловіка біля станції метро "Чернігівська", - повідомили у поліції.

Ймовірного вбивцю було затримано. Попередньо між чоловіками виникла суперечка на зупинці громадського транспорту, після чого один з них пішов до магазину поблизу, купив кухонного ножа, повернувся на місце та наніс декілька ударів ножем своєму опоненту.

Головний військовий прокурор Анатолій Матіос 11 лютого у своєму Facebook повідомив персональні дані затриманого, посилаючись  на доповідь військового прокурора Київського гарнізону. 

"У Києві поблизу станції метро "Чернігівська" на автобусній зупинці молодший лейтенант Б. (1990 р.н, контрактник в/ч з місцем постійної дислокації - Біла Церква) ударом ножем у область серця вбив громадянина Ю. (1983 р.н.). Офіцера затримано, оголошено підозру про умисне вбивство. Зовсім недавно офіцер з частиною повернувся з АТО", - зазначив Матіос. (Українська правда).

Водночас на сторінці 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців у ФБ з'явилось таке повідомлення:

"Конфлікт виник під час очікування у черзі на маршрутний автобус. Офіцер пішов у найближчий магазин, купив ножа, повернувся і вбив людину, яка зробила йому зауваження. Це наслідки війни, до яких сліпа держава", - додав він. 10 лютого в Києві, біля станції метро Чернігівська, внаслідок суперечки, яка переросла у бійку, один з учасників конфлікту завдав іншому ножове поранення не сумісне з життям. Медики "швидкої" констатували смерть постраждалого на місці події. 

Другого учасника конфлікту - військовослужбовця 72 омбр - затримано. Відкрито кримінальне провадження за ст. 115 КК України "Навмисне вбивство". Ведеться слідство.

Командування та весь особовий склад 72-ї омбр висловлює щире співчуття родині і близьким загиблого. 
У військовій частині по даному факту призначено службове розслідування".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ