Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Києві молоду вагітну жінку вбили у дворі житлового будинку

У Києві молоду вагітну жінку із численними тілесними ушкодженнями виявили у дворі житлового будинку на території Солом'янського району столиці. Жінка кликала на допомогу, однак у лікарні постраждала померла. Про це повідомив відділ комунікації Головного управління Національної поліції України у місті Києві.

Близько третьої години ночі до Солом’янського управління поліції надійшло повідомлення, що у дворі житлового будинку по вулиці Борщагівській жінка кличе на допомогу. На місце події прибув патруль поліції та лікарі.

Потерпілу доставили до лікарні для надання медичної допомоги. Як повідомили лікарі, на тілі 35-річної потерпілої наявні численні тілесні ушкодження. Також лікарі встановили, що жінка перебувала на 19-му тижні вагітності. Протягом доби лікарі намагалися врятувати життя пацієнтці, але від отриманих тілесних ушкоджень вона померла.

Правоохоронці ретельно оглянули місце події, опитали мешканців сусідніх будинків і можливих очевидців події.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Працівники столичної поліції проводять заходи, спрямовані на встановлення всіх обставин події та затримання осіб, причетних до вчинення злочину.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ