Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

У Києві невідомі стріляли у директора стоматологічної клініки

Сьогодні, 1 липня, у Києві сталась стрілянина. Невідомі стріляли у 48-річного директора стоматологічної клініки Івана Опанасюка. Чоловіка з вогнепальними пораненнями доправили до лікарні. Поліція розпочала розшук двох зловмисників, які на мотоциклі зникли з місця події.

Як повідомляють у ГУ НП у Києві, сьогодні о 8:15 до чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення про вогнепальне поранення чоловіка на Печерській площі столиці. Поліцейські на місці події виявили 48-річного чоловіка з вогнепальними пораненнями тіла. Бригадою швидкої медичної допомоги потерпілого одразу госпіталізували до лікарняного закладу.

Попередньо встановлено, що потерпілий на власній автівці рухався Печерською площею. У цей час двоє невідомих на мотоциклі кілька разів вистрілили в напрямку водія, спричинивши чоловікові вогнепальні поранення грудної клітини, ніг та шиї.

Правоохоронці, зі слів свідків, з’ясували, що позашляховик зупинився на червоний колір світлофора. При цьому в автомобілі перебував водій та пасажир, який згодом і отримав вогнепальні поранення. Встановлено, що до транспортного засобу під’їхав мотоцикл із двома чоловіками, які були у балаклавах. У цей момент водій помітив, як пасажир двоколісного направив у їхню сторону пакет. При цьому пролунало кілька пострілів, однак експерти не вилучили з місця події стріляних гільз. У результаті водій вискочив із авто, а пасажир отримав поранення. Зараз він перебуває у лікарні, йому роблять операцію.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ст. 15 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Поліція розшукує зловмисників, які втекли з місця події на білому мотоциклі.

Водночас як повідомляє ТСН, постраждалий виявився директором стоматологічної клініки на Печерську.

Наразі правоохоронці оголосили план "Перехоплення", вивчають відео з камер спостереження та шукають свідків стрілянини. До того ж з'ясувалося, що після нападу автомобіль постраждалого Івана Опанасюка врізався у іншу машину, яка їхала попереду.

За даними "Обозревателя", у травні правоохоронці виявили в його авто GPS-трекер для стеження, який встановили невідомі. Також повідомляється, що у 2005 році рідного брата постраждалого – Юрія Опанасюка, який на той момент був президентом Асоціації стоматологів України, вбили у власному кабінеті.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ